De Kamers

Tekstvak: Het Dorpje
Tekstvak: Contact
Tekstvak: Home Page
Tekstvak: De Omgeving

De Tarieven

Tekstvak: Het Huis

Welkom

Tekstvak: De Kamers

Hoe men een verblijf bij ons zal ervaren, is natuurlijk nooit te voorspellen, maar wij doen er steeds alles aan om onze gasten een onvergetelijke tijd te bezorgen.

 

Een prima bed en een overdadig ontbijt zijn natuurlijk de eerste vereisten voor een goed humeur, maar het is net zo belangrijk dat u snel en gemakkelijk de weg weet te vinden in het enorme aanbod van passieve en actieve ontspanning in onze regio.

 

Voordat u 's morgens op pad gaat, gaan we dan ook graag uitvoerig in op uw persoonlijke wensen en ideen. En helpen we u op weg in het oerwoud van mogelijkheden.

Ook kunnen we altijd zorg dragen voor het bespreken van evenementen, rondleidingen, excursies en maneges en voor het reserveren van golfbanen, tennisbanen en restaurants.

 

Voor specifieke vragen, waarvoor u op deze pagina's misschien geen antwoord vindt, kunt u altijd even contact met ons opnemen. Met de keuzetoets "Contact" vindt u daartoe verschillende manieren.

 

Klimaat

De Westkust van de Charente-Maritime staat bekend om zijn ideale klimaat. Men vindt hier het mooiste weer van heel Frankrijk, met even veel zonuren als aan de Middellandse Zee, maar dan wel met schone stranden, helder zeewater en bijna altijd een verkoelend briesje uit de Atlantische Oceaan.

Tekstvak: Photo Galerie#

Welkom in LE MORNAC, Chambres dHtes in Mornac sur Seudre, Charente Maritime, vlakbij de badplaats Royan. We hopen u een redelijke indruk te kunnen geven van wat u zoal bij ons en in onze omgeving kunt vinden.